مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نمره نهایی آزمون استخدامی

با سلام و عرض ادب.
اینجانب با توجه به این که بومی شهرستان می‌باشم و یک سال از بومی شد من در شهرستان مورد نظر میگذرد، سازمان سنجش نمره بومی 1.4 را به نمره کتبی اضافه نکرده است. الان 5 ماه می‌باشد از اعلام نتیجه اولیه میگذرد. آیا میتوانم راجع به نمره بومی پیگیری کنم؟ البته ما مصاحبه تخصصی انجام دادم و اعلام نتیجه نهایی هم شده ولی مردود شدم که اگر نمره بومی لحاظ بشود قبول میشوم. آیا میتوانم الان درخواست یا همون اعتراض نسبت به این قضیه داشته باشم؟

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

سلام متن ذیل رو با درج شماره داوطلبی و مشخصات دقیق بعد از مراجعه به دفتر خدمات قضایی از طریق اظهارنامه به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال کنید
ریاست محترم سازمان سنج آموزش کشور:
با سلام و احترام از آنجا که تاکنون نمره بومی بنده به میزان 1.4 در نمره کتبی من لحاظ نگردیده و پس از پنج ماه به دلیل عدم لحاظ این نمره قبولی بنده کان لم یکن می باشد خواهشمندم ظرف مدت یکهفته از تاریخ دریافت این اظهارنامه نسبت به اعمال نمره مربوطه اقدام بفرمائید در غیر اینصورت با توسل به مراجع قضایی ضمن مطالبه خسارت الزام شما به ایفای تعهد قانونی را مطالبه خواهم کرد.امضا