مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد سازنده ملک

سلام، وقت بخیر. ما یک سال پیش قراردادی برای خرید یک واحد ملک مسکونی امضا کردیم و تا دو ماه پیش حدود 600 میلیون تومان پول به سازنده به صورت چکی دادیم. قرار بر این که اسفند 99 خونه ساخته بشود و تحویل داده بشود ولی تا الان که تیر ماه هست هیچ کاری نکرده و فقط سقف طبقه اول رو زده است. همه اش بهانه می آورد و میگوید مشکل شهرداری پیدا کرده است. میخواستم ببینم طرح شکایت باید بکنیم چی کار باید کنیم؟

پاسخ ها :

عدم انجام تعهد سازنده ملک تعهد سازنده شکایت از سازنده ملک ملک