مشاوره حقوقی رایگان - کیفر خواست

با سلام. شکایتی برعلیه بنده مبنی بر خیانت در امانت شده.به سایت مراجعه کردم نوشته قرار نهایی صادر شد. کیفر خواست صادر شد. و در ادامه آمده که ابلاغیه صادر شد . دفتر دار شعبه دادیاری گفت پرونده به دادگاه میره تا قاضی رای بده اینجا شما هنوز متهم هستید دادیاری شما رو محکوم نکرده . سوال بنده اینه آیا من در دادگاه احضار می شم تا از
خودم دفاع کنم یا اینکه خیر قاضی بدون احضار شاهد ها و اظهاراتم رای می ده . آیا جای نگرانی هست در این مرحله یا خیر امیدوار باشم ؟ الان باید برای اینکه زمان رو از دست ندم چیکار کنم در ضمن در آخر آمده پرونده مختومه شد یعنی حق اعتراض ندارم ؟
ممنون که پاسخگو هستید

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام, بله حتما در دادگاه مجددا ابلاغیه جهت تعیین وقت رسیدگی براتون میفرستندوشما میتونید برید دفاع از خودتون کنیدو صدور کیفر خواست دال بر محکومیت شما نیست و چه بسا با شهود و دلایل ارایه شده در دادگاه حکم برائت بگیرید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
دادیار مرجع صدور رای نیست و تحقیقات رو کامل میکنه و نظر خودش رو منعکس میکنه
الان هم دادسرا به دادگاه اعلام کرده از نظر من با توجه به تحقیقات اتهام خیانت در امانت نسبت به شما صدق میکنه و تقاضای محکومیتتون رو میکنه.
قطعا اخطاریه وقت حضور به ادرسی که از شما تو پرونده هست ارسال میشه.
در اونجا شما میتونید شهود خودتون و کلیه مدارکی که فکر میکنید برای برایت شما لازم هست در جلسه حاضر کنید
اینکه دادسرا نوشته مختومه شد منظور مختومه در مرحله دادسرا هست و اینکه پرونه به دادگاه ارسال شده و حق اعتراض شما در صورت صدور حکم علیه شما به قوت خودش باقیه
اینکه جای امیدواری هست یا نه تا زمان مطالعه پرونده و بررسی اسناد و دلایل شما قابل بیان نیست
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر با شماره تلفن09126352016(رضوی)تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

با سلام" 1- دادیار محترم رسیدگی کننده به پرونده ، عمل ارتکابی شما ( اتهام خیانت در امانت ) را جرم پنداشته و ادله را کافی برای انتساب جرم به جنابعالی قلمداد نموده لذا قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده را جهت صدور کیفرخواست نزد دادستان محترم ارسال که عقیده محترم دادستان نیز بر جلب متهم به دادرسی قرار گرفته و منجر به صدور کیفرخواست شده که پرونده از طریق شعبه دادیاری به دادگاه کیفری صالح ارجاع شده است. 2- در صورت صالح بودن دادگاهی که کیفرخواست برای رسیدگی به آنجا ارسال شده و همچنین کامل بودن تحقیقات مقدماتی ، وقت رسیدگی تعیین و برای شما احضاریه الکترونیک صادر و ابلاغ می شود . 3- در وقت رسیدگی اتهام خیانت در امانت به شما تفهیم و آخرین دفاع از شما اخذ می شود و چنانچه دلائل و مدارکی مبنی بر برائت خود اعم از شهادت شهود واجد شرایط و ... دارید در جلسه دادگاه حاضر نمائید که در صورت اجازه قاضی محترم ، گواهی شهود استماع و مدارک جهت رسیدگی ضبط در پرونده گردد. 4- جهت صدور حکم برائت امیدتان به خدا باشد هر چند علی الظاهر دلائل موجود در پرونده که منجر به صدور کیفرخواست شده بر علیه شماست و این از امیدهای شما می کاهد !

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

داديار اعتقاد به مجرميت شما داشته اما پرونده به دادگاه ميره اونجا ميتونيد از خودتون دفاع كنيد و دلايل و مدارك ارايه بديد چه بسا دادگاه راي به برائت شما بده