مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری خودرو

وقت خوش و درود برشما.
اینجانب در سال های 96 و 97 مرخصی بدون حقوق بوده ام. از یکی از همکاران سابقم وجوه دستی قرض نموده ام و به واسطه عدم توانایی در بازپرداخت وجوه، اتومبیلم را که وثیقه وجه الضمان بوده به نام ایشان انتقال داده ام. دو هفته پس از انتقال نامبرده، همسرم با اطلاع از موضوع مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشته است. لیکن هیچ گونه پیگیری دیگری انجام نداده است. اکنون بعد از گذشت بیشتر از 2 سال پس از صدور گواهی عدم امکان سازش به واسطه نشوز احراز شده ی زوجه ( که از سوی زوجه فرجام خواهی شده و در مراحل نهایی است)، اینک زوجه در شورای حل اختلاف دادخواست ابطال قرارداد به دلیل معامله صوری مطرح نموده است. در جلسه رسیدگی عنوان نمودم که اولا شورا صلاحیت رسیدگی ندارد ( دادخواست مقوّم به مبلغ 10 میلیون تومان گردیده است در حالی که ارزش روز اتومبیل نزدیک به 200 میلیون تومان است) قاضی و مشاورین شورا نظرشان بر صوری بودن معامله است. درحالی که هنوز هیچ گونه رای صادر نگردیده است. خواهان اعلام نظرتان در این خصوص میباشم. با سپاس.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام انتقال از باب اینکه اتومبیل،وجه الضمان پرداخت بدهی بوده که پرداخت نشده به درستی واقع شده و صوری محسوب نمیشود.