مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست برای ابطال سند خودرو و صدور سند بنام مالک اصلی و قبلی

بند دبیر آموزش و پرورش هستم چند سال قبل به اصرار همکاران فرهنگی مدیر عامل جدید مسکن مهر فرهنگیان شدم متاسفانه چند ماه بعد متوجه بدهکاریهای مالی فراوان تعاونی شدم از ترس اینکه خودرو م رو تیبا مدل نود و چهار بجای بدهی شرکت تعاونی نبرند سند آنرا بدون نوشتن قولنامه و بدون دریافت وجه بنام زنم انتقال دادم زنم فوت نموده دختر خوانده ای دارم بابت سهم الارث مهریه مادرش با تامین خواسته آنرا توقیف نموده آیا میتوانم دادخواست ابطال معامله صوری به طرفیت ورثه بدهم و سند انرا بنام خودم برگردانم. ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر حتی در صورت ابطال انتقال سند خودرو ، تاثیری در توقیف خودرو ، ندارد و باعث آزاد شدن
خودرو نمی شود . چون ..