مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه کالا از شرکت

سلام و خسته نباشید معذرت می خوام از یه شرکت وارد کننده سهامی خاص محصولی طلبکار می باشم که نتواسته اند به تعهد خود عمل کنند و بعد از شکایت از این شرکت برای کارشناسی قیمت محصول اقدام کرده ام که مبلغی نزدیک به 800 میلیون می شود سوالم این است که اگه وجه را طرف مقابل پرداخت نکند ایا می توان از قاضی درخواست کرد مجوز انها را باطل کند یا از ادامه فعالیت انها جلوگیری کند

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر ،اگر طرف قرارداد شما شرکت باشد میتوانید پس از صدور رای و قطعیت آن توسط اجرای احکام مدنی اموال شرکت را توقیف کنید .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید ابتدا درخواست دستور موقت و. توقیف اموال شرکت را نمایید تا ..
ولی شما نمی توانید
درخواست ابطال مجوز کار یا انحلال شرکت را مطرح نمایید مگر و مگر با شرایط خاص قانون تجارت و ...