مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از ثبت احوال

با سلام، همسر من چند سال پیش در جریان یک درگیری با اسلحه به قتل رسید، اما بعد از دستگیری فرد ضارب و با وجود اعتراف او و همچنین مستند بودن تمام شواهد علیه وی، دیوان عالی حکم به قسامه صادر کرد. سوال من این است که آیا پنجاه مردی که برای شهادت در دادگاه حاضر میشوند باید الزاما با مقتول نسبت فامیلی داشته باشند؟ و آیا تنها ادعای شفاهی نسبت فامیلی کافی نیست؟ آیا وکیل مدافع متهم و یا دیگر مقامات حقوقی برای رد اثبات ادعای نسبت فامیلی شهود و مقتول اجازه استعلام از ثبت احوال را دارند؟

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام
هر کس مقتول بشناسه میتونه در دادگاه برای اجرای قسامه حاضر بشه،اگر هم ثابت نشه دیه رو میشه دریافت کرد،در صورت راهنمایی بیشتر بااین شماره تماس بگیر