مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند زمین

سلام. یک زمینی داشتم و با برادرم شریک بودم و تقسیم نکرده بودیم و زمین مشاعی بود.
یکی از دوستان قصد خرید داشت و بیعمون صورت نگرفت و برای زمین من سند جعل کرده و من هم چون امضا نداده بودم، شکایت کردم که امضا و اثر انگشت من نیست. لکن درست درآمد یعنی اثر انگشت من و امضای من بوده و متوجه شدم که امضای سفید گرفته است.
اولا الان چی کار کنم؟
زمین مشاعی هست قبل تقسیم نامه مگر میتوان فروخت؟

پاسخ ها :

طيبه السادات  اذري مهر

طيبه السادات اذري مهر :

سلام مجدد تقاضای کارشناسی بدین ‌اعلام بفرمایید سفید امضا بوده برگه ای که ارائه شده