مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تبدیل وضعیت نیروهای ایثار گر شرکتی

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب در واحد حفاظت فیزیکی شهرداری قم در حال خدمت می باشم.چند وقت پیش یه بخشنامه از سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور به شماره 203400 مورخ 99/12/13 در خصوص قرارداد انجام کار معین به شهرداری های استان ها ارسال شد.ولی متاسفانه با توجه داشتن همه شرایط قید شده در بخشنامه با توجه به پیگیری های اینجانب و همکاران از تمام ادارات استان از جمله استانداری و غیره.. متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم در حالی که طبق شنیده ها تعداد 350 نفر باید با مدارک معرفی می کردند که به ظرفیت نرسیده و اسامی واحد ما را هم در نظر نگرفته اند. و مطلب مهم دیگر اینکه طبق اعلام بخشنامه واحد مدیر کل سرمایه انسانی استان شیراز به مدیران مناطق استان شیراز تاکید اکید بر تبدیل وضعیت نیروهای حفاظت فیزیکی، اجرایی، نامه رسان و غیره شده است.
سئوال بنده این است اگر بخشنامه کلی و قانون یکی می باشد چرا در استان قم تبعیض قایل شده اند.
اینجانب از سال 1391 به عنوان نیروی شرکتی تامین نیرو وارد شهرداری شده ام و در حال حاظر مدرک کارشناسی دارم پدر بنده هم رزمنده بوده و شرایط ایثارگری را هم دارم.
همچنین طبق تماسی که با سازمان استخدامی کشور داشتم اعلام کردند که تمام کسانی که تحصیلات دانشگاهی داشته باشند ، این بخشنامه شامل حال آنها می شود.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

می تونین موضوع رو از طریق دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مکاتبه و پیگیر بشین اگه نتیجه نداد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمایید