مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی

سلام. بنده 22 سال سن دارم و در ایران به دنیا آمدم ( حتی کارت واکسن هم دارم که ثابت کند متولد ایران هستم) پدر و مادر من هر دو افغان هستند.
در حال حاضر هم کارت آمایش 15 دارم. آیا من میتونم شناسنامه ایرانی بگیرم؟ آیا امکان دارد با شرایط بالا بتونم گواهینامه بگیرم؟

پاسخ ها :

شناسنامه ایرانی فرزند افغان شناسنامه ایرانی شناسنامه گواهینامه برای اتباع گواهینامه