مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سیچلام من با یکی صیغه دو ماهه کردم الان 40روز ازش گذشته خودشون بهم وکالت داخل صیغه برای باطل کردنش دادن من از طرف ایشون مدت رو بخشیدم از طرف خودمم مابقی مهریه رو آیا باطل شده؟؟ میتونند بعد مدعی شن و یک کپی از دفتر خونه بگیرند

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر وکالت در بذل مدت و بذل مهریه داشته اید و اینکار را انجام داده اید ، صیغه نامه ابطال شده است و میتوانید از تمکین خودداری کنید و بهتر است با ارسال اظهارنامه رسمی ،مراتب را نیز به زوج اطلاع رسانی کنید .
موفق باشید