مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند و استفاده از سند مجعول

ایا دادگاه میتواند نظر 3تا یا 5تا کارشناس خط رو مبنی بر جعل سند بر شهادت 3عدد شاهد مبنی بر درست بودن سند ترجیح داده و رای به محکومیت متهم دهد ؟ یا اینکه اصلا شهادت شهود را برای استماع نپذیرد؟
رویه رسیدگی دادگاه ها در شکایت جعل و استفاده از سند مجعول چگونه است اولویت با نظریه کارشناسی یا شهادت شهود؟

پاسخ ها :

نظر کارشناس در جعل سند شهادت شهود در جعل سند جعل سند استفاده از سند مجعول جعل