مشاوره حقوقی رایگان - رفع سوء پیشینه

باسلام.
بنده حدود 15سال پیش مظنون به قتل دستگیر شدم ولی بعد از 3روز طرف رو گرفتن. با این حال تا دادگاه تشکیل بشه و روال طی بشه حدود 10روز زندانی شدم که کارت عکس شدم.
الان برای کارم گفتن سوء پیشینه بگیرم که امروز خبردار شدم هنوز سابقه کیفری نشون میده.
ولی تو برگه سوء پیشینه نوشته با اصل مدارک مراجعه کنید فلکه دوم صادقیه.
میخواستم بدونم میتونم رفع سوء پیشینه بگیرم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام.با توجه به برائت شما بله. با مراجعه به مراجع سجل کیفری مربوطه.