مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد در قرارداد

سلام اسفند ماه 98 امتیاز یک واحد مسکونی به مساحت تقریبی 100متر را از یکی از کارمندان وزارت دفاع خریداری کردم و مبلغ 200میلیون هم بابت حق امتیاز پرداخت کردم البته یک قرارداد هم با ایشان تنظیم نمودم و یک وکالت بلاعزل و یک اقرارنامه و یک یک چک تضمین هم گرفتم ولی الان با گذشت حدود یکسال از قرارداد فروشنده اعلام نموده که باید مبلغ بیشتری بابت حق امتیاز به ایشان پرداخت کنم میخواستم ببینم که اولا چه راهی برای رد درخواست ناحق ایشان دارم دوما اگر شما وکالت من را قبول کنید حدودا چقدر زمان میبرد تا رای صادر شود و هزینه ی وکالت چقدر است ؟ ممنون

پاسخ ها :

هانیه رمضانی

سرکار خانم هانیه رمضانی :

سلام لطفا با این شماره تماس بگیرید تا شفاها صحبت کنیم
هانیه رمضانی

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
اثبات عقد منعقده و الزام ب انجام تعهدات قراردادی و چنانچه وجه التزام تعیین شده در قرارداد آن راهم مورد مطالبه قرار دهید .
دعاوی اینچنینی حداقل 6ماه تا یکسال رو در نظر داشته باشید
البته مدت زمان حدودی اعلام گردیده و با توجه ب محدودیت های کرونا و پروتکل های بهداشتی امکان تغییر ب سمت حداکثر زمان ممکن قابل پیشبینی می باشد