مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی بنچاق

ملکی دارای بنچاق میباشد و شماره ثبتی ملک رو میدونم حال که بنجاق مفقود است و در پرونده ثبت و اسناد هم چیزی نیست شماره دفترخانه رو از کجا پیدا کنم ایا راهی جز این برای رونوشت است ؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...رجوع اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک...

سيدعلي  سيدمرتاض

سيدعلي سيدمرتاض :

سلام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی از طریق تاریخ و اسامی متبایعین و جزئیات دیگر میتواند بنچاق را پیدا ورونوشت تهیه و ارائیه شود.
ضمنا معمولا پلاک های ثبتی مچاور (چون تعیین حدوداربعه از طریق اعلام پلاک های مجاور صورت میگیرد ) بلحاظ شماره ردیف های ماقبل و مابعد میتواتد کمک شایسته ای باشد .

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

نام مالک وپلاک ثبتی رو ازاداره ثبت استعلام کنید