مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام، وقت بخیر.
من با یک شخصی قرارداد کاری بستم. ایشون طرف اول و من طرف دوم هستم. بدون حضور شاهد و فقط بین خودمون امضا کردیم.
چقدر اون امضا اعتبار دارد؟
میخواهم توافق کاری رو به هم بزنم ولی جریمه ای در نظر گرفته شده که میخواهم ببینم چقدر اون امضا معتبر هست. البته دلیل به هم زدن توافق کاری برای این که ایشون که طرف اول باشد به وظایفش عمل نمی کند. الان اگر من بخواهم توافق رو به هم بزنم میتوناند شکایت کند و من رو مجبور به پرداخت اون جریمه بشوم یا نه چون بین طرفین و بدون حضور شاهد و یا ثبت رسمی بوده است، اعتبار ندارد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

امضا داری اعتبار است و میتونن شکایت کنن و جریمه رو بگیرن