مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک طبقات

با سلام
منو یه بنده خدایی پارسال یه ملک دو طبقه سفت کاری شده خریدیم.
برای ساخت ما وام اوراق بانک مسکن رو گرفتیم. برای هر طبقه 80 میلیون تومن.
بعد من شروع به ساخت کردم و نزدیک تکمیل شدنه اما طبقه پایینه بعد از لوله کشی ها هیچکاری نکرده.چون زمین جنوبیه طرفه کوچه هم نما کردیم. بعد اینکه من 80 درصد وامم رو گرفتم و پایینی 15 درصد. سوال من اینه که آیا توی این مرحله میشه تفکیک طبقات گرفت؟ یا باید صبر کرد دوتا طبقه تکمیل بشه بعد تفکیک گرفت؟

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
اگر منظور سند تفکیکی است که بعد از اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی میشه آنرا گرفت
تا زمانیکه پایانکار اخذ نشد نمیشه سند تفکیکی اخذ کرد