مشاوره حقوقی رایگان - غیر قابل استماع بودن دعوی

با سلام. شرکت تعاونی همیاری شهرداری ها به علت عدم انجام تعهدات در تحویل یک واحد آپارتمان محکوم گردیده است. در مرحله تجدید نظر خواهی دادگاه به شرح آتی رای داده است.
نظر به جامع اوراق و محتویات پرونده به ویژه لوایح تقدیمی طرفین از آن جا که در خصوص ملک مورد دعوی از سوی شرکت تعاونی مذکور اقداماتی مغایر با خواسته خواهان صورت گرفته است و لازمه دعوی مطروحه اثبات مالکیت و حیات قرارداد در خصوص ملک مورد دعوی می باشد و دعوی مطروحه به شکل حاضر قابل استماع نمی باشد. فلذا اعضای دادگاه مستندا به 348 و 358 و 2 قانون آیین دادرسی مدنی ضمن نقض دادنامه معترض عنه قرار عدم استماع دعوی نخستین تجدید نظر را صادر و اعلام می دارند این رای قطعی است. مراتب جهت ارائه طریق و مشاوره حقوقی به منظور امکان ادامه دادخواهی معروض می گردد.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
دعوي از نظر دادگاه قابليت استماع نداشته بايد دعوي را به شيوه ديگري طرح بنماييد
در صورت تمايل مدارك را جهت مشاوره بيشتر براي من ارسال بفرماييد