مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام و عرض ادب به وکلای عزیز.بنده یک ملک به عنوان وراثت از مادرم به من رسیده و تنها وارث مادرم هم من هستم ولی مادرم قبل از مرگش 3دنگ خانه را به خواهرم داده که ایشون هم فوت کرده و در حال حاضر 3/5دانگ از خانه با توجه به فوت خواهرم به من می رسه.ولی ملک در تصرف بچه‌های خواهرم هست.بنده شکایت کردم و این هفته کارشناس برای خلع ید و به مناقصه گذاری خانه را بازدید کردند آیا راهی هست که بنده برنده مناقصه باشم و خونه رو خودم بخرم با توجه به اینکه طرف مقابل هم خواهان خونه هست وبا من کنار نمیاد ودر حال حاضر هم در تصرفشان هست ملک.آیا بنده با توجه به 3/5 که دارم ارجعیت برای خرید ملک در مزایده دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. هیچ کس ارجحیت ندارد و هر کس که بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد برنده مزایده خواهد بود. جهت ارتباط مستقیم با بنده میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید. Forum.attorneyiran.ir