مشاوره حقوقی رایگان - قانون شهرداری

با سلام و عرض خسته نباشید، بنده قصد خرید آپارتمانی 7 سال ساخت با سند ششدانگ را دارم (واقع در طبقه دوم از همکف) و دارای پایان کار می باشد در قسمت شمالی این آپارتمان پارک عمومی وجود دارد و دو پنجره از اتاق های این آپارتمان رو به این پارک می باشد و دیوار پارک در فاصله یک متری این ساختمان قرار دارد، هنگام خرید یکی از دوستان به من هشدار داد که احتمال دارد شهرداری در آینده این پنجره ها را مسدود کند، می خواستم بپرسم آیا چنین قانونی وجود دارد ؟ و ممکن است در آینده این پنجره ها بسته شود؟ تشکر و سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام پنجره های مشرف به حریم خصوصی مغایر بانظامات فنی شهرداری وخلاف می باشد در فرض سوال بنظر می رسد پارک محل عمومی است ومانند معابر عمومی می باشد . ومشکلی در بر نخواهد داشت برای اطمینان بیشتر به کارشناسان شهرداری ویا دفاتر فنی شهرداری مراجعه وموضع را مطرح نمائید موفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به نقشه مورد تایید شهرداری مراجعه کنید