مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از شهردارى به ديوان

شهرداري حدود ١٤ سال هست كه يك طرح را تصويب كرده و به غير از يك قسمت كوچك از اين طرح كه حدود ٨ سال پيش تكميل شده بقيه املاك نه خريداري شده و نه اينكه در توان خريد و اجراي شهرداري ميباشد از طرفي اكثر مهندسان شهرسازي اذعان به غير كارشناسي بودن و اينكه حتي طرح تاييديه هاي زيست محيطي و شهرسازي و غيره را هم ندارد كه متاسفانه شهرداري بدون توجه به اينها حدود ١٤ سال به مالكين املاك داخل اين طرح نه جواز ساخت و نه اجازه نوسازي ميدهد. لازم به ذكر هست حتي در مقابل نامه استانداري مبني بر كم لم يكن كردن اين طرح در پايان سال ٩٥ نيز جامع عمل ننموده است. ميخواستم درخواست كنم شرايط شكايت از شهرداري در ديوان را توضيح دهيد. و اينكه آيا مالكين ميتوانند همگي با هم شكايت كنند يا اينكه هر مالك بايد به تنهايي طرح شكايت كند. لازم به ذكر هست كه بالغ بر ٢٠٠٠ پلاك ثبتي درگير اين طرح ميباشند.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما ميتوانيد هم بصورت انفرادي و هم جمعي طرح دعوي نماييد ودر صورت تمايل ميتوانيد به شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ جهت مشاوره و راهنمايي تماس بگيريد

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.شخصابجایی نمیرسیدوکیل بگیرید.جمعا و منفردا امکان اقدام دارید

یک وکیل

با سلام امکان ابطال طرح و نیز امکان الزام شهرداری به دادن جواز وجود دارد که هرکدام نیازمند بررسی است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

موضوع را از کمیسیون ماده 5 پیگیری کنید ...