مشاوره حقوقی رایگان - جعل و اثبات تاریخ نوشته

با سلام من کارگر یه مغازه ای بودم 5 سال که چند ماه پیش به دلیل بیمه نکردنم اومدم بیرون و حقوق چند ماهم رو ندادن منم اداره کار شکایت کردم الان یه کاغذ رو کردن با اثر انگشت من و امضا که مبلغ 150 میلیون به بنده دادن باهاش کار کنم و سودشو برگردونم الان درخواست تامین خواسته کردن منم شکایت جعل کردم ولی اصلش رو نیاوردن کاربن آوردن به دادگاه گفتن که اصلش پیش خودشه تاریخ این برگه هم پارسال زدن ولی من مطمئنن تازه نوشتن آیا مشخص میشه و اثبات میشه

پاسخ ها :

محمدرضا نظری

محمدرضا نظری :

استان :

با سلام
دقیقا کارشناس رشته خط و امضا میتوانید تشخیص دهد که امضا و اثر انگشت متعلق به شما هست یا نیست ضمنا قدمت سند هم قابل تشخیص هست اما فقط با ارائه اصل سند به کارشناس،
همچنین در دادگاه خواهان و خوانده مکلف هستند که اصل مدرک استنادی خویش را ارائه دهند در غیر اینصورت این سند از عداد دلایل خارج میشود.
قطعا با گرفتن وکیل با تجربه میتوانید از حق خود دفاع کنید و خسارات خویش را هم مطالبه کنید از طرف دعوا