مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از اوراق مجعول

با سلام.
من یک قواره زمین را در سال 92 خریدم.
بعد این زمین را در سال 96 به برادرم فروختم ولی تاریخ قرارداد رو سال 95 زدیم. این قرارداد رو رفتیم بنگاه نوشتیم و بعد کد رهگیری گرفتیم.
بعد از چند سال گذشت و متاسفانه با همسرم دچار اختلاف شدیم. اون رفت مهریه اش رو اجرا گذاشت و دید چیزی به اسم من نیست. بعد قولنامه ها رو‌ پیدا کرده رفته هم از من، هم از برادرم و هم از بنگاهی شکایت کرده.
استفاده از اوراق مجعول و جعل اسناد غیر رسمی. حال میخوام بدونم که آیا برای من، برادرم و بنگاهی مشکلی پیش میاد؟ به نظر شما چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید. متاسفانه پول ندارم که وکیل بگیرم. الان چی میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است وکیل بگیرید . اگر جعل اثبات شود مجازات خواهید شد