مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن مهریه

با سلام.
شوهر بنده با گرفتن سه چک سفید امضا و یه چک جعلی من را مجبور به بخشش مهریه از نوع ابرا کرد.
حال با توجه به اینکه با کمک خانواده م با شکایت از ایشان مسیولیت چکها را پذیرفتند آیا میتوان با شکایت و ذکر این نکته که بخشیدن مهریه با رضایت من نبوده و به اجبار بوده است مهریه م را برگردانم؟؟؟ با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

بخشش مهریه به اجبار ابرا مهریه رجوع از بخشش مهریه بخشش مهریه مهریه