مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه با زور و اجبار

منو همسرم دوران نامزدی اختلاف داشتیم همش میگفتن فلان قدر مهریته فلانه منم دیگه عصابم خورد شده بود شوهرمم گوشیمو زد شکوند چاقو برداشته بود خودمو میکشم

از ترس جونم و آبروم ی برگه برداشتم نوشتم که من تمام حق و حقوق و مهریم رو به همسرم فلانی بخشیدم و امضا زدم اما اثر انگشت نزدم و تاریخ هم نداره این موضوع مال سه سال قبله الان داریم جدا میشیم رفته با این برگه شکایت کرده که من مهریمو بخشیدم

البته رای طلاقم رو گرفتم با دوتا رای ضرب و جرح ولی بابت این برگه تو جلسه طلاق قاضی پرونده ازم پرسید که شما نوشتی گفتم نه و توجهی به برگه نکرد

اما مجدد همسرم رفته شکایت کرده درخواست دستور موقت و ابطال اجراییه کرده و پرونده بازم زیر دست همون قاضیه مارو که صدا کردن من گفتم سن قانونی نداشتم و شوهرمم اینو زوری از من گرقته پرونده رو فرستادن کارشناسی خط ببینن واقعا من چندساله بودم واینکه تحت چه شرایطی نوشتم ایا از رو خط میتونن تشخیص بدن حالم بد بوده؟؟؟آخه استرسم زیاد بود و تحت فشار بدی منو گزاشته بودحالا شوهرمم خوشحاله از این برگه
مهریم هم که رو هواس?لطفا راهنماییم کنید چند روز دیگه قراره کارشناس حضورا مارو بخواد

چه اقداماتی باید انجام بدم؟؟؟مهریم برمیگرده؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بخشش مهریه طی اسناد عادی در محاکم اعتبار ندارد وباید ضمن سند رسمی ابراشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه پابرجاست و شوهر شما بایستی اثبات کند و اینکه شما منکر این نوشته بشوید چرا که این نوشته با زور و اکراه و شرایط غیرعادی بوده است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بخشیدن مهریه با سند عادی نیز اعتبار دارد اما شرایطی دارد که باید رعایت شود.زن باید هنگام بخشش مهریه عاقل و بالغ باشد و با اختیار و اراده خود چنین کاری انجام داده باشد.
بعید است با مراجعه به کارشناس مشخص شود که شما برگه را از روی فشار و اجبار امضا کردید و باید دلایل معتبر دیگری داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در سند لفظ ابرا نوشته نشده
باشد شما اعلام نمایید که ابتدا مهریه خودم را بخشیدم ولی بعدا از هبه رجوع کردم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کارشناس محترم می‌تواند موضوع را کارشناسی نماید