مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

باسلام
پدرم دوتا زن داشته سال 1365 پدرم فوت کردن....سال 1374 یکی از برادرانم هم فوت کردن ( از زن دوم پدرم)
آیا سهم ارثیه برادرمان به مادرش تعلق میگیرد؟؟؟؟
( اصل موضوع از اینجا به بعد است)
زن دوم پدرم هم چندسال بعد از فوت پسرش ، فوت میکنه
اگر سهم برادرمان به مادرش تعلق میگیره بعد از فوت مادرش سهمش به همه فرزندان پدری تعلق میگیره یا به فرزندان مادری ؟؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. بله به مادرش تعلق می گیره وبعد از مادرفقط به فرزندان وی تعلق می گیرد .
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم
amirizadeh.blogsky.com