مشاوره حقوقی رایگان - شریک جرم

با سلام.
آگهی نیازمندی به کار در سایت درج آگهی، زدم. شخصی با عنوان تولیدی ... پیام داد که نیازمند منشی در منزل هستم که ثبت نام انجام دهد و تعدادی نیرو برای بسته بندی قاشق چنگال استخدام کند. تعدادی فیلم و فرم قرارداد و آدرس هم در واتساپ ارسال کرد که برای متقاضیان ارسال کردم. وقتی طبق چت های که موجود هست اعلام کردم به فعالیت شما شک دارم. گفتن میتونید کد ثبتی ما را از اتحادیه ظروف یک بار مصرف استعلام کنید. عکس کارت ملی فرستادن من هم که نیاز به کار داشتم اعتماد کردم و حدود 115 نفر ثبت نام کردم و هر نفر 25 هزار تومان. همه واریزی ها به حساب ... به نام ... یعنی صاحب کارت ملی انجام شد. قرار شد 4 روز کاری بعد بار ها ارسال کنند که همان روز بنده را بلاک کردند و شماره را از دسترس خارج کردند و حالا تعداد زیادی از افراد ثبت نامی از من شاکی هستند. من خودم شاکی و قربانی هستم و ریالی از این آقا نگرفتم و حتی 35 هزار تومان هم مبلغ برای آگهی کار ایشان زدم. تمام مدارک چت ها موجود هست و میتونم ضمیمه پرونده کنم.

پاسخ ها :

بهناز منتظر لطف الهی

سرکار خانم بهناز منتظر لطف الهی :

شما میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی از این آقا شکایت کنید با ضمیمه مدارک و آگهی استخدام

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کاملا درسته و با همین اسناد میتونید از خودتون دفاع کنید برای بررسی بیشتر و دقیقتر میتونید تماس بگیرید با شماره دفتر