مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد قبل از فوت

سلام
برادرم قبل از فوت پدرم قراردادی مخفیانه با پدرم جهت ساخت قسمتی از باغچه 500 متری بسته و الان پدرم فوت شده و ما متوجه قرارداد شده ایم اما برادرم از نشان دادن قرارداد و مواد ان امتناع میکنه و ادعا میکنه سهم بیشتری در ارثیه دارد لطفا راهنمایی کنین ایا قرارداد بعد از فوت قانونیه ؟ میشه از ادامه کار جلوگیری کرد ؟ لطفا راهنمایی کنین چگونه میتونیم به حقمون برسیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فوت هیچ تاثیری بر قرارداد عادی ندارد البته وکالت نامه رسمی با فوت باطل می شود