مشاوره حقوقی رایگان - سپرده شرکت در مزایده

سلام. بنده مالک سه دانگ از شش دانگ پلاکی هستم که به مزایده رفته. ابلاغ شده سپرده شرکت در مزایده 10 درصد قیمت پایه است. آیا بنده به دلیل مالکیت سه دانگ بایستی نصف سپرده مزایده را بگذارم و چنانچه نصف مبلغ را به عنوان سپرده شرکت در مزایده که سنگین هست وکیلی صلاحیت شرکت در مزایده شوم، چی کار باید انجام بدم؟ ضمن این که اجرای احکام فقط به صورت شفاهی به من میگن شما به دلیل مالکیت سه دانگ فقط ده درصد قیمت پایه سه دانگ شریک را باید به عنوان سپرده بگذارید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ابتدا باید فقط 10 درصد قیمت پایه را در صندوق دادگستری سپرده بگذارید و سپس در صورت برنده شدن در مزایده ، باید ظرف 1 ماه تکمیل وجه نمایید و نصف مبلغ نهایی مزایده را بپردازید ( البته با احتساب مبلغ 10 درصد ) و مالک شش دانگ می شوید و از اجرا احکام در خواست نامه برای انتقال سند سه دانگ نمایید تا....