مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص قرارداد حق سكنی عمری 4 سوال دارم

در خصوص قرارداد حق سكنی عمری
1-آيا قرارداد حق سكنی عمری بايد در دفترخانه ثبت شود ؟ و در سند مالك ذكر مي شود؟
2-آيا مي توان قرارداد حق سكني عمري را در منزل تهيه كرد ؟آيا در اين صورت اعتبار حقوقي دارد؟
3-در صورت فوت مالك و زنده بودن منتفع ايا منتفع مي تواند در مورد انتفاع (خانه ) تا پايان عمر زندگي كند.
4- در صورت وارث داشتن مالك و منتفع پس از فوت مالك و سپس پس از چند سال فوت منتفع عين مورد انتفاع (ملكيت خانه ) به وارث چه كسي منتقل مي شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

1-خیر
2- بله ولی باید ثابت بشود
3- بستگی دارد که در
قرارداد حق عمری ، حق به مدت عمر چه کسی ( مالک یا منافع یا ثابت ) باشد
4- عین به وراث مالک می رسد