مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام
ساختمان ما شامل 24 واحد به متراژ 1100 متر، جهت مشارکت در ساخت قرارداد بسته و سازنده قرار بر تحویل واحد در برج 8 امسال را داشته که هنوز تحویل نداده. طبقه 4 و 5 ساختمان به ایشان تعلق خواهد گرفت که ارتفاع سقف آن دو طبقه از بقیه واحدها 10 سانت بلند تر میباشد و تهدید میکند که در صورت عدم امضای نامه ای که حق شکایت را از ما میگیرد، ادامه کار را نمیدهد.
آیا شکایت ما اهالی 24 واحد به جایی میرسد؟ حدودا چقدر زمان میبرد؟
آیا میتوان جلوی فروش واحدهای سازنده را گرفت؟ ایشان در حال تکمیل واحدهای خود و فروش آن است و ترس ما ازین است که پس از فروش واحد ها دست ما به جایی نرسد.
با تشکر

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اصولا در قرارداد مشارکت در ساخت ضمانت اجرای تخلف سازنده و تاخیر در انجام تعهدات قراردادی اش پیش بینی شده است.
ضمنا در صورت ملاحظه قرارداد مشارکت در ساخت می توان فهمید که آیا سازنده از فروش واحدهای خود منع گردیده یا خیر و در کل راهکارهای متعددی جهت طرح دعوا علیه نامبرده وجود دارد و از لحاظ زمانی بستگی به مفاد قرارداد مشارکت در ساخت شما و تعداد ضمانت اجراها دارد.
برای ملاحظه قرارداد مشارکت در ساخت ، تصاویر آن را به شماره
ارسال فرمایید