مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات زناشویی

بنده مشکلاتی با همسرم دارم. یک خانوم باردار هستم که در ماه آخر بارداری هستم. از اول بارداری تا به الان همسرم شبا تنهام میزاشتن و دنبال مشروب خوری خودشون بودن با رفقاشون و من هم از همجا بیخبر میزاشتن . حتی نمیدونستم و نمیدونم که کجاها میرن اصلا به عنوان یک زن این آقا مسئولیتی در قبال من و بچشون نشون نمیدن. 9 ماه تمام بنده رو آزار دادن شبا خونه نمیان رفیق بازی و دورهمی هاشون تمومی نداره. الان هم که چندروز دیگه بنده زایمان میکنم ایشون منو به کل تنها میزارن و حتی گوشیشون رو روی من یا خاموش میکنن یا جواب نمیدن. از نظر کاری هم که کار نمیکنن کلا و فقط درحال خوشگذرونی و دورهمی و مهمونیهاشون هستن. واقعا میترسم از این وضعی که برای من درست کردن چون ممکنه هرلحظه بنده کارم به بیمارستان بکشه و این آقا هیچگونه مسئولیتی رو نمیخواد که قبول کنه. اگه ممکنه یه راهی جلوی پای بنده بگذارید ممنون میشم

پاسخ ها :

بی مسئولیتی شوهر سوء معاشرت زوج ترک زوجه مصرف مشروبات الکلی توسط شوهر