مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرمایه گذاری

من در یک شرکتی سرمایه گذاری کردم طبق قرارداد باید مثلا 5 و 14 و 12سود منو واریز میکرده الان از 8/8 99 واریز نکرده مبلغ قابل توجه است شفاها امروز فردا میکنه یک بار اظهارنامه دادم ترتیب اثر نداد ضمنا چک بقدر سرمایه و سفته بقدر سرمایه دارم
لطفا ارشاد بفرمایید چکار کنم
متشکرم

پاسخ ها :

عدم واریز سود سرمایه گذاری سود در قرارداد سرمایه گذاری سود سرمایه گذاری قرارداد سرمایه گذاری سرمایه گذاری سود