مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ارتشا

با سلام حدود دوسال پیش تعدادی از همکاران بنده با اتهام رشوه باندی دستگیر شدند و بنده را هم با همین عنوان بعد از بازجویی از شخص راشی و سایر متهمان بازداشت کردند بدون ارائه هیچگونه سندی یا مدرک مستدلی صرفا تحت اعلام اعتراف سایر متهمان کیفرخواست صادر کردند هیچگونه اعترافی هم نداشتم چراکه عملا اقدامی نکرده بودم البته قبل از دستگیری پیامکی از سوی یک شماره ناشناس منتسب به راشی با مضمون سوالی که آیا فلان چیز را به شخص.. تحویل دادید بنده هم در جواب نوشتم بی ربط ننویسید شما ..
با این حال علیرغم آخر ین دفاع با استناد به اقاریر سایر متهمان جلب دادرسی و کیفر خواست صادر شده است واقعا بدون هیچ دلیل و مدرک با این ادله چه نتیجه ای در انتظار من است با تشکر

پاسخ ها :

اتهام ارتشا ارتشا رشوه