مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تنظیم قرارداد بین صراف و ذینفع ارز

سلام . شرکت ما مقدار قابل توجهی روغن صنعتی به کشور آفریقایی اماده ارسال داره. پولی که قرار برای ما واریز شود مستقیما نمیتونیم دریافت کنیم و با یک صرافی صحبت کردیم قرار شده در قبال دریافت کارمزدی پول و به ما منتقل کنه . ما چجور قراردادی و با صرافی امضا کنیم که تعهد پرداخت ارز داشته باشه ؟ یعنی صراف و مکلف به پرداخت تمام و کمال ارز تو ایران بکنه . ممنونم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه سوال نمي شوم نيازمند توضيح است