مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خواهان در وقت رسیدگی شورای حل اختلاف

سلام. من اهواز زندگی میکنم و از یک مبل فروش در تهران شکایت کردم. الان هم پرونده ام رفته شورای حل اختلاف پردیس. چنانچه در وقت مقرر در محل حاضر نباشم، آیا میتوان لایحه بنویسم و لایحه رو قبل از تاریخ حضور بنویسم یا قبل؟

پاسخ ها :

عدم حضور خواهان در وقت رسیدگی شورای حل اختلاف عدم حضور خواهان در شورای حل اختلاف نوشتن لایحه شکایت از فروشنده مبلمان تنظیم لایحه لایحه