مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم ملک از زوجه

زوجه در دفترخانه از من خواست در خرید منزلی که همه ثمن را من پرداخت کردم، نام اوهم جزء متعاملین بیاید. بعدا سند هم گرفت. الان دادخواست خلع ید از ملک مشاعی مزبور علیه من داده. آیا میتوانم با ذکر عناوینی مانند خدعه، تدلیس و یا... از او شکایت کنم؟ آیا میتوانم سهم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن سهم ملک از زوجه پس گرفتن سهم ملک از همسر دادخواست خلع ید ملک مشاعی تدلیس زوجه سهم ملک مشاع ملک مشاع