مشاوره حقوقی رایگان - استوری در واتساپ

سلام. من همچین متنی در واتساپ استوری کردم.( بیشرفترین آدم ها اون هایی هستن که آدم رو برای منفعت خودشون میخوان و وقتی که بهش نیازی ندارن میرن پشت سرش حرف میزنن و افتخارم این هست که فرزند شهری هستم که مردمانش جز علم، پیشرفت و افتخارآفرینی برای استان کار دیگه ای نمیکنن) حالا یکی از مخاطب های من میگه میخوام شکایتت رو بکنم.
آیا همچین متنی جرم محسوب میشه و اون شخص میتونه شکایت بکنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر چون چون یکی از ارکان جرم رکن معنوی است و شما قصد و نیت سو نداشته اید