مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام. بنده مهریه ام را اجرا گذاشتم. همسرم زمینی به مساحت 300 متر دارن که 150 متر آن را 2 طبقه در حد سفت کاری ساختن و 150 متر زمین که بنده 1 دانگ از 6 دانگ عرصه عیان به نامم سند خورده و بقیه به نام همسرم در ثبت باقی هست .الان برای مهریه دادگاه جلوی 5 دانگ باقی را گرفته. برادر شوهرم قولنامه ای دارد که 15 سال پیش دستی نوشتن که 3 دانگ از 6 دانگ را شوهرم به ایشان داده بدون قید مبلغ. تا بتوانن 2 وام از مسکن گرفته که ساخت سفت کاری دو طبقه انجام شود و مجوز ساخت به نام 2 طرف هست و 2 دفترچه پرداخت وام که همسرم هر دو را پرداخت میکرد. الان بحث مهریه شده برادرشون از من شکایت که 3 دانگ من رو برای مهریه بسته در صورتی که مدرکی که پولی رد و بدل شده یا قسط پرداخت کرده، ندارند. آیا من محکوم میشم و آیا قولنامه دستی قبول هست؟ من میتونم مهریه ام رو طلب کنم از خانه؟ چون قولنامه صوری بوده. ممنون.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

قولنامه دستی با امضای دو نفر شاهد کاملا معتبره و شما فققط نسبت به ملک متعلق به همسرتان که هیچ معارضی نداره اقدام کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مبایعه نامه بدون قید مبلغ باطل هست و یعنی اصلا بیعی صورت نگرفته برای مشاوره وتوضیح بیشتر و روشن شدن موضوع میتونید تماس بگیرید