مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه دستی

با عرض سلام
قطعه زمینی از پدر بزرگ بنده به پدر و عموی من به ارث میرسد ، پدر بزرگ بنده در سال 85 فوت نموده و پدر من در سال 94 فوت کرده اند حالا عموی بنده قولنامه دستی آورده و میگوید که آن زمین را در سال 84 از پدر بزرگ خریداری کرده است قولنامه فاقد امضاء پدر بزرگ من است و فقط دارای اثر انگشت میباشد که آن هم مخدوش است و سه شاهد که از نزدیکان و اقوام عموی من میباشند پای قولنامه را امضاء نموده اند آیا این قولنامه معتبر است ؟ لازم به ذکر است که یک وصیت نامه از پدر بزرگ موجود میباشد که در سال 85 نوشته شده است و خود عموی من به عنوان وصی پای وصیت نامه را امضاء نموده و همچنین یکی از شاهدان قولنامه به عنوان شاهد وصیت نامه نیز میباشد که امضاء او در وصیت نامه با قولنامه مغایرت دارد و در آن وصیت نامه آن قطعه زمین به وراث میرسد. زمین مذکور در روستا واقع شده است و فاقد سند رسمی میباشد.
ببخشد که طولانی شد ممنون میشم بنده را راهنمایی بکنید
با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصالت قرارداد باید توسط کارشناس رسمی دادگستری و دادگاه مشخص شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام ، میتوانید تقاضای ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری جهت تطبیق با اسناد مسلم الصدور پدربزرگ خود را بدهید تا واقعیت مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و در صورتی که قولنامه را ارائه داد می توانید امضاء را انکار کنید و یا ادعای جعل مطرح کنید که در این صورت دادگاه قولنامه را به کارشناسی ارجاع میده و از طریق کارشناسی موضوع قابل تشخیص است.
در صورت اثبات جعل ملک طلق قانون بین وراث تقسیم می شود.
و در خصوص جعل می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبایعه نامه جعلی نباشد بله معتبر است

با توجه به توضیحات شما و امضا عمو در ذیل وصیت نامه ، ظاهرا مبایعه نامه جعلی است
و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را
در دادگاه اقامه نمایید
و اگر توسط عمو ، مبایعه نامه به دادگاه ارائه بشود
شما می توانید درخواست کارشناس رسمی برای بررسی خط و اثر انگشت را
نمایید و ....

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انحصار وراثت نمایید سپس تقسیم ترکه مطرح کند در صورت ارائه حسب مورد ادعای جعل یا انکار و.‌‌.‌ مطرح تا کارشناسی گردد