مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس ملک

سلام. برای تقاضای تامین دلیل به شورای حل اختلاف مراجعه کردم. دادخواست جانمایی و تعیین پلاک ثبتی را دادم. جهت جانمایی آدرس زمین موجود و تحت تصرف خودم می باشد فقط پلاک ثبتی را اشتباها در دادخواست دادگاه به جای پلاک تفکیکی قطعه در اختیاره من، پلاک ثبتی سند مادر را نوشته بودم که در نهایت دادخواست الزام به تنظیم سند بنده به دلیل مغایرت با استعلام ثبتی گرفته شده حکم عدم استماع گرفت و مختومه شد. به همین دلیل قبل از دادن مجدد دادخواست به دادگاه تقاضای تامین دلیل کردم. تمام استعلامات پلاک ثبتی زمین بنده مبنی بر مشخص شدن پلاک ثبتی زمین از اداره ثبت موجود هست و مال ده روز پیش می باشد. زمین 3312 متر و در زعفرانیه قرار دارد که ماخذ و مستندات قوی و با اصالت و به روز دادگاه می باشد. جهت جانمایی هم گفتند از نقشه یو تی ام‌ اداره ثبت استفاده می کنند. کارشناس حل اختلاف واقع در میدان دربند پس از تشکیل پرونده گفتند پنج میلیون تومان کارت بکش. با این که احساس کردم رقم درخواستی غیر متعارف و دور از تعرفه می باشد اما پرداخت کردم. مجددا کارشناس به من میگه باید 20 تا 30 میلیون دیگر بدی تا کار رو انجام بدم. من کجا باید شکایت کنم؟ آیا کارشناس میتونه به خاطره عدم قبول درخواست مبلغ نامتعارف و نپذیرفتن من، در کار من شیطنت کند و مانعی ایجاد کند. سپاسگزار و ممنونتون هستم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
کارشناسان مسول اشتباهات خود در نظریه میباشند و در صورت ورود خسارت امکان طرح دعوای جبران خسارت وجود دارد