مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

با سلام. قصد داریم برای خرید خونه به یک زوج کمک مالی بکنیم به صورت قرض. قرار شد اون ها ماهانه مبلغ 4 میلیون به ما پرداخت کنن تا تسویه بشه. اون ها هم در ازای این کار به مقدار پول ما به ما سفته بدهند و سند منزلشان را تا زمان تسویه پول به صورت امانت به ما بدهند. این موارد رو در برگه ای بنویسیم و هر دو خانواده امضا کنیم یعنی 4 نفر. آیا این کار درست است و اگر در آینده اون ها پول رو به ما پس ندهند، با همین مستندات میشه قانونی پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

قرض دادن وجه نقد سفته ضمانت قرض سند ضمانت پول قرض پول قرضی قرض