مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت عبور از کوچه توسط همسایه

با سلام. زمینی خریدم که متعلق به یک نفر بود که به عنوان ارث بین دو فرزند پسر و دختر خود تقسیم کرده. کوچه سه متری برای عبور مرور آن ها گذاشته و حتی دروازه و کنتور آب و برق مالک در سرخانه اش است. ولی اجازه عبور ما از کوچه را نمی دهد و ادعا می کند کوچه شخصی است ولی جزء تصرفاتش نیست و حتی در نقشه هادی شورای روستا کوچه عمومی است. چی کار کنم و چه شکایتی را مطرح کنم و چه اسنادی لازم دارم؟ زمین بنده سند شش دانگ با عبور از همین کوچه را دارد.

پاسخ ها :

ممانعت عبور از کوچه توسط همسایه ادعای شخصی بودن کوچه کوچه عمومی راه عبور از کوچه قوانین کوچه ها