امین اله شجاع

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

شماره پروانه:

2974

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد حقوق خصوصي

شهر:

داراب

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1399/1/27
عزل و نصب قیم جدید - باسلام. شوهرم در تاریخ هفتم ماه اسفند سال نود و هشت در اقامتگاه دایمی خود مرحوم شد. همانطوریکه مستحضرید نصب قیم اولویت با مادر صغیر میباشد. از طرف بستگان شوهرم از من شناسنامه من و همسرم و سه فرزند که دارم از من خواستن منم بپاس احترام و اعتماد تقدیم به برادر شوهرم کردم. چون پدر شوهرم قبل از شوهرم فوت کرده. مادر شوهرم را که مسن و کهولت سنی دارد توسط برادر شوهرم به دادگاه رفته به گفته برادر شوهرم برای درخواست حصر وراثت رفته اما من فکر میکنم برای نصب قیم مراجعه به دادگاه کرده آیا مادر شوهرم با آنکه مسن سال است و فردی بی سواد و قادر به انجام هیچ کاری نیست میتواند قیم فرزندانم باشد چنانچه چنین درخواستی از دادگاه کرده باشه از چه طریقی مطمئن باشم چنین درخواستی از دادگاه کرده یا نه؟ ضمنا اموال غیرمنقولی که از پدرشوهرم بجامانده چون در زمان قید حیات شوهرم ورثه تفاهم نداشتن تقسیم ارث کنند هنوزم سهم القدر فرزندان صغیر بنده در بلاتکلیفی بسر میبرم. خواهشن راهنمایی کنید چیکار کنم قیم فرزندان و حق صغار را از بقیه ورثه بگیرم. با سپاس
اگر مادر صلاحیت لازم را داشته باشد اصلی‌ترین گزینه برای قیمومیت است. در خصوص ماترک پدر همسرتان هم میتوانید به عنوان قیم فرزندانتان دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید
1399/1/27
واگذاری ارث به یک نفر - با سلام.
آیا میتوان تمام دارایی را در وصیتنامه رسمی به یک نفر غیر از فرزندان واگذار کرد و اگر در وصیت تمام اموال به یک نفر واگذار شده باشد و وراث قانونی رضایت دهند این عمل ممکن است یا خیر؟
سپاس
بر اساس قانون مدنی هر فرد می تواند همه اموالش را وصیت نماید . این وصیت تا ثلث ( یک سوم ) آن نیازی به تنفیذ ( رضایت و قبول ) توسط ورثه متوفی ندارد . اما اگر بیشتر از یک سوم باشد، برای اینکه اجرا شود ورثه باید به آن رضایت داشته باشند و به اصطلاح آن را تنفیذ نمایند .
1399/1/27
فرق بخشیدن و واگذار - با سلام
زمینی را همسرم با نوشتن جزئیات کامل و به صورت دستی در خانه با امضا به من بخشیده آیا در دادگاه معتبر است و آن زمین الان بصورت خانه باغ شده است ولی در برگه کلمه واگذار کردم را آورده آیا از نظر دادگاه وجهه قانونی دارد یا فرقی ندارد و آن زمین الان میتواند متعلق به من باشد با تشکر.
علیرغم اینکه بر اساس قانون مدنی ، رجوع از هبه امکانپذیر است ، اما در ماده 803 قانون مدنی مواردی هم پیش بینی شده است که در صورت وجود آن ، واهب یا هبه کننده دیگر نمی تواند از هبه رجوع کند و آن را پس بگیرد . بر اساس این ماده ، عدم امکان رجوع از هبه شامل موارد ذیل است :


در صورتی که عین موهوبه ( یعنی مالی که هبه شده است ) از بین رفته باشد ، دیگر نمی توان از عقد هبه رجوع کرد .


در صورتی که متهب ( گیرنده هبه ) پدر ، مادر یا اولاد واهب باشند نمی توان از هبه رجوع کرد .


در صورتی که هبه از نوع هبه معوض بوده باشد و عوض هبه هم دریافت شده باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر از هبه معوض کلیک کنید .


در صورتی که مال هدیه شده از ملکیت هبه گیرنده خارج شده باشد و به دیگری تعلق گرفته باشد دیگر نمی توان هبه را پس گرفت .


در صورتی هم که در مال هبه شده تغییراتی حاصل شده باشد ، دیگر نمی توان از هبه رجوع نمود .

اگر هیچ کدام از این موارد در خصوص مال هبه شده وجود نداشته باشد ، می توان از هبه رجوع کرد .
1399/1/26
حضانت - باسلام
بنده یک دختر 9 ساله دارم و با همسرم در حال متارکه هستیم و من هم حاضر به طلاق همسرم نیستم و مهریه پرداخت میکنم و قصد ندارم کلا طلاق بدم و حالا دخترم میگه من دوست ندارم با شما زندگی کنم پدر و مادرم رو میخوامش و میخواد بره سمت همسرم
و همسرم رفته تازه دادخواست حضانت فرزندمون رو داده که خترمون خودش دوست داره با مادرش زندگی کنه سوال من از وکلای محترم این هستش که ایا وقتیکه طلاق نگرفتیم و حق و حقوق همسرمم هم سروقت بحساب واریز میشه مهریه و نفقه؛ و مشکل قانونی از طرف من نیست همسرم میتونه دخترمون رو با رضایت و خواسته بچه از من بگیره؟
لطفا راهنمایی بفرمائین.
باتشکر.
در خصـوص «حضانت فرزند بالغ کمتر از ھجده سال»، مستنداً به ماده ١٢١٠ قانون مدنی و رأی وحدت رویه
دیوانعالی کشور به شماره ٣٠ مورخ ١٣64/١٠/٣ ،با رسیدن طفل به سن بلوغ شرعی که در پسر پانزده سال تمام
قمری و در دختر نه سال تمام قمری است، موضوع حضانت منتفی است و فرد بالغ (پس از بلوغ
شرعی) می تواند با ھریک از والدین یا اجداد خود که بخواھد، زندگی نماید.
1396/8/9
مدت تامین خواسته - سلام ماشینی را تامین خواسته دادم و توقیف شده تا کی وقت دارم برای دادخواست و طرفی که مالش توقیف شده تا چند روز بعد از اجرای تامین خواسته مهلت اعتراض دارد و اگر در این مدت اعتراض نکند آیا خودرو را تحویل من میدهند
با سلام طبق ماده 112 آیین دادرسی مدنی در صورتی که درخواست کننده تامین تا ده روز از تاریخ صدور قرار تامین نسبت به اصل دعوا دادخواست ندهد.دادگاه به درخواست خوانده قرار تامین را لغو میکند.
طبق ماده 116 آیین دادرسی مدنی قرار تامین به طرف دعوا ابلاغ میشود نامبرده حق دارد ظرف ده روز به این قرار اعتراض نماید.
در مورد تحویل خودرو نیز دادخواست تامین خواسته فقط جهت جلوگیری از تضییع حقوق احتمالی شما هست که اگه در دادخواست اصلی حکم به نفع شما صادر شد بتونید از محل تامین به طلبتون برسید.و دادخواست تامین خواسته صرفا و به تنهایی چیزی را برای شما ثابت نمیکنه.

ارتباط با من


امین اله شجاع

ایمیل:

shojaamin47@gmail.com

آدرس:

فارس - داراب- بلوار دانشجو جنب دادگستری ساختمان انجمن حمایت زندانیان طبقه 2واحد9

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.