مزاحمت تلفنی

مزاحمت تلفنی

قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375:

ماده 641- هر گاه کسی به وسیله تلفن یا دستگاه های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت نماید علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.

قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1350 و قانون اصلاح تبصره 2 ماده 14 قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1366:

تبصره 2 ماده 14- هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را قطع کند برای بار اول‌ به او کتباً اخطار می‌شود و برای بار دوم به مدت یک ماه ارتباط او قطع خواهد شد و در صورت تکرار مدت قطع ارتباط او برای هر بار سه ماه خواهد‌ بود و برای هر بار تجدید ارتباط باید یک هزار ریال بپردازد.

  • قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375:

    ماده 641- هر گاه کسی به وسیلهٔ تلفن یا دستگاه های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت نماید علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.

    قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1350 و قانون اصلاح تبصره 2 ماده 14 قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1366:

    تبصره 2 ماده 14- هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را قطع کند برای بار اول‌ به او کتباً اخطار می‌شود و برای بار دوم به مدت یک ماه ارتباط او قطع خواهد شد و در صورت تکرار مدت قطع ارتباط او برای هر بار سه ماه خواهد‌بود و برای هر بار تجدید ارتباط باید یک هزار ریال بپردازد.

  • نمونه شکواییه مزاحمت تلفنی

    با سلام

    احتراماً به استحضار می رساند:

    اینجانب مالک خط تلفن به شماره ……… می باشم که مشتکی عنه از طریق شماره های ……. از تاریخ …….. به مدت …….. با بنده تماس گرفته و ایجاد مزاحمت کرده است. اینجانب بارها از ایشان تقاضا کرده ام که دیگر مزاحم نشوند، اما ایشان همچنان به مزاحمت های خود ادامه می دهند و علاوه بر تماس های تلفنی، پیامک های غیراخلاقی نیز ارسال می نمایند که موجب سلب آسایش بنده شده اند. لازم به ذکر است که با درخواست اینجانب در تاریخ …. اخطاری از سمت شرکت مخابرات برای ایشان ارسال شد که این اقدام نیز بی فایده بوده است. لذا با توجه به ادله اینجانب که شامل لیست تماس ها و پیامک ها و ……… می باشد و با استناد به ماده 641 قانون مجازات اسلامی تعزیرات، تعقیب و مجازات ایشان را استدعا دارم. همچنین با توجه به خسارت های وارده به اینجانب که به مبلغ … است، بدواً صدور و اجرای فوری تامین خواسته را تقاضا دارم.

  • عنوان مقاله: تنظیم شکایت برای مزاحمت تلفنی و پیامکی

    آن چه در این مقاله خواهید خواند: در این مقاله مزاحمت تلفنی را یک نوع بیماری و یک معضل اجتماعی می داند که نه تنها برای خانواده بلکه برای مراکزی مانند آتش نشانی، اورژانس، 110، 118 و… هم مشکلاتی ایجاد می کند. و در ادامه مقاله چگونگی طرح شکایت، عنوان های قابل طرح شکایت، مرجع پیگیری و مجازات این جرم بیان می شود. و همچنین نقش مخابرات در روند رسیدگی و ردیابی این جرم نیز بیان شده است. متن مقاله …