مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99ساله

سلام. 2سال پیش با آقایی که همسر و فرزند داره صیغه 99ساله شدم و باهم زندگی میکنیم. حالا میخوام خودم از ایشون بخاطره مشکلات روحی شدید که برام بوجود آورده جداشم. گرفتن طلاق و حق و حقوقم با درخواست خودم به دادگاه به چه صورتیه؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اماس بگیرید.یاالله

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. صیغه نامه در اختیار شما می باشد؟؟ میزان مهریه چه میزان است؟؟

پرسشگر :

سلام.صیغه نامه دست خودمه و مهریه هم 600 سکه تمام بهار

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نکاح موقت طلاق ندارد شما برای جدایی از شوهرتان باید از او درخواست بذل مدت کنید یا اینکه از دادگاه بعلت عسروحرج و سختی درادامه زندگی باشوهر درخواست الزام شوهر به بذل مدت کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
نکاح موقت طلاق نداشته و در قالب بذل مدت مطرح میگردد.