مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند مالی

با سلام و عرض ادب

خدمتتون عرض کنم که به دلیل اعتماد به دو نفر چند سری از سفته هایی که جعلی با مشخصات اشتباه و کد ملی شخص ناشناس و اثر انگشت غیره بهم داده بودن رو کیفری شکایت کردم و الانم تحقیقات تموم شده تقریبا،، هم نفر اصلی هم ضامن سفته هر دو دادن سفته به بنده رو قبول کردن ولی جعل مشخصات رو میندازن گردن هم، ولی نکته ای که هست مشخصات ضامن و انگشتش درسته اما روی سفته چند دست خطه و کاملا اشتباه، بازپرسم مجرم بودنشونو قبول کرده حال دوتا سوالم دارم

1 در صورت محکومیت فقط مجازات کیفری میشن یا به مبلغ سفته هم محکوم میشن؟
2 چون شکایت حقوقی نکردم و واخواست هم ندادم و رسیدگی کیفری بوده مسئولیت ضامنش از بین میره یا ممکنه ضامن هم به پرداخت مبلغ سفته محکوم بشه
3 در اخر تکلیف اون 3 درصد و 2 درصد حق دادرسی و خزانه داری چی میشه از طلبم برمیدارن یا میگن برو دادگاه حقوقی

ببخشید یکم طولانی شد اما هر سه سوال رو در صورت امکان محبت کنید جواب بدین ، واقعا ممنونم

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اینطور که‌متوجه شدم بنده پرونده شما در بازپرسی هست. و بازپرس مجرم بودنشون رو احراز کرده و احتمال زیاد قرار جلب به دادرسی صادر کرده.
شما میتونید بعداز صدور قرار جلب به دادرسی که پرونده میره برای دادکاه در اولین جلسه دادگاه تا وقتی که دادکاه رای خودش رو صادر نکرده . چنانچه مطمئن هستید که این افراد به شما بدهکار هستند ولی اسناد جعلی به شما دادند میتونید دادخواست مطالبه ضرر و زیان رو به همین دادگاه کیفری که به پرونده رسیدگی میکنه تقدیم کنید. این دادگاه به هردودعوای شما رسیدگی میکنه..