مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه دختر فوت شده

سلام. من یک فرزند پسر و یک دختر دارم. در صورت فوت همسر ( خانمم ) در صورتی که پدر و مادرش زنده باشند آیا پدر زن یا مادر زن من میتواند تقاضای دریافت مهریه دخترشان را بکند؟ اگر بتواند و این کار را بکند مهریه همسر فوت شده چگونه بین وراث تقسیم می شود؟ چون خود من یا فرزندان من هم وارث هستیم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی ورثه میتوانند مطالبه مهریه کنند و مثل سایر اموال باقی از متوفی به ورثه میرسد