مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل

با سلام. چندی پیش پدر اینجانب مغازه ای را که متعلق به چند وارث بود معامله کرد و و قبل از تنظیم سند از آن جا که ملک را از طریق صورتجلسه تحویل گرفته بود از طریق مشارکت نامه تحویل بنده داد.
از بد روزگار مجاور همین ملک وکیلی مغازه داشت که اون هم دلش میخواست این مغازه را خریداری بنمایدو احدی از وارثان را تحریک کرد که دفتر خانه نرود و سند انتقال را امضا نکند و در عوض آن برود دادگاه به دروغ بگوید که پدرم و بنده در مغازه را با اره شکانده و بدون اجازه تصرف کردیم.
آن وارث که ملک را فروخته بود و حتی ملک را از طریق صورتجلسه تحویل داده بود چنین شکایتی علیه بنده طرح نمود و فردای آن روز که ضابط قضایی برای تحقیق محلی آمد در کمال جسارت درب مغازه را با سنگ ترس به کمک همین وکیل شکونده و اجناس بنده را که در آن بود خارج کردند و قفل مغازه را هم عوض کردند. بنده هم کم نیاوردم همان شب قفلی را که به مغازه زده بودند را شکستم و برای این وارث و وکیل شکایت تخریب عمدی، سرقت و ورود به عنف و تصرف عدوانی شکایت کردم.
مدارک بنده از جمله مشارکت نامه به کارشناسی ارسال شد و متهم هیچ اعتراضی به سند مشارکت نامه بنده ننمود. حال که پرونده به مرحله تحقیق مقدماتی و بازبینی فیلم رسیده است این شخص وکیل جای این که در همان شعبه ادعای جعل در خصوص سند مشارکت نامه بنماید در یک شکایت مستقل در دادسرا برای سند مشارکت نامه اینجانب ادعای جعل و برای بنده شکایت استفاده از سند مجعول طرح نموده است تا شاید نتواند شکایت بنده علیه او را به انحراف بکشد این در حالتی بوده که تعدادی از اوراق پرونده اینجانب که در دادگایی که بنده برای وکیل شکایت کرده بودم و وکیل آن پرونده را در شکایت خود طرح نموده بود در زمانی که به این شعبه ارجاع شده است پس از تهیه تصویر از آن مدارک مفقود گردیده شده است. از جمله اصل سند مشارکت نامه که بنده طی نامه ای به شعبه ای که به موضوع جعلی بودن مشارکت نامه دارد رسیدگی می نماید گفتم که بنده به این وکیل درگم شدن این مدارک مضنون هستم. ولی با وجود این که اصل مدرک مشارکت نامه دیگر وجود خارجی ندارد ولی شعبه باز مسر به رسیدگی می باشد.
تقاضا دارم من را راهنمایی کنم که چه دفاعی از خود بنمایم با توجه به این که شاکی هیچ سمتی در طرح دعوا ندارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به توضیحات بهتر است وکیل داشته باشید