مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل (اجاره بها)

باعرض سلام و احترام
پدر بنده در زمان حیات یک باب منزل مسکونی قولنامه ای در تاريخ1391/6/1
خریداری می کند که 3 دانگ آن به نام مادرم است و 3 دانگ بنام پدرم است،
پدر و مادرم برای سکونت این منزل را به من داده اند که در این مدت بنده مبلغی به عنوان اجاره به آنها میدادم ولی رسیدی بابت این پرداخت از آنها نمی گرفتم در سال 96 پدرم فوت کرد
امسال مادرم مدعی شده است که تو به ما اجاره نمی داده ای با توجه به اینکه اجاره نامه و اجاره بهایی بین من و پدر و مادرم تنظیم نشده، مادرم از من شکایت کرده و درخواست اجاره از من برای سالهایی که در این منزل سکونت داشته ام کرده حال،
_سؤال بنده این است آیا با توجه به اینکه من رسید بابت پرداخت اجاره به والدینم ندارم و مادرم هم اجاره نامه ای ندارد می‌تواند از من اجاره این سالها را دوباره بگیرد؟
_شاهد من برای پول دادن به والدینم فقط همسرم (خانم) هست؟
(با توجه به اینکه شاهد همسر من است)
_و اینکه اجاره بها از سال 1391/6/1تا 1396چگونه و بر چه اساسی محاسبه می‌شود؟
(با توجه به اینکه منزل مسکونی 75 میلیون تومان در سال 91 خریداری شده که حال مشاور املاک 387میلیون تومان قيمت گذاشته)
_مبلغ اجاره سالیانه من با توجه به اطلاعات فوق چقدر می شود؟
ممنون از شما.

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام
برای تصرف شما در منزل پدر و مادر به نسبت سهم مادر که همان سه دانگ است بنا به علل نبود قرارداد اجاره فی مابین , اجرت المثل ایام تصرف تعلق گرفته که کارشناس دادگستری آن را تعیین خواهد نمود .